Celebracions del Corpus

 Aquest cap de setmana les confraries i confrares de Mataró participen de la celebració del Corpus Chirsti. A continuació us relacionem tres processons on es participarà per tal de convidar-vos a aquestes celebracions.
  • Dissabte 25. Processó del Corpus de Sant Pau.  Organitzat per la Parròquia de Sant Pau. A les 19:00 serà la celebració de la Santa Missa i l'inici de la Processó serà a les 19:45. El recorregut serà sortida de Sant Pau, carrer Siete Partidas, carrer Lapidario, Ronda Alfons Xè, carrer dels bombers Madern i Clariana i retorn a Sant Pau. Hi participarà l'Agrupació Musical de la Confraria de Jesús Captiu i Nostra sra. dels Dolors
  • Diumenge 26: Solemne Processó del Corpus al barri de Cerdanyola, organitzat per la Parròquia de Maria Auxiliadora. A les 09:45 celebració de la Santa Missa i a les 10:45 inici de la Processó del Corpus de la Parròquia, passant pel carrer Puig i Cadafalch, carrer Maria Auxiliadora, carrer Gatassa i finalització a la Parròquia.
  • Diumenge 26: Processó del Corpus a Cerdanyola del Vallés,. Organitza la Parròquia de Sant Martí. Hi participarà la Banda de Tambores y cornetas de la Hermandad Ntro.P . Jesús Nazreno y Ntr. Sra. de la Esperanza.  Més informació aquí.