Entrevistes


  Entrevista d'avui.
Iniciem altracop en aquest blog un dels apartats d'entrevistes que es van fer en edicions anteriors sobre confrares i amics de la Setmana Santa de Mataró. Trobareu totes les entrevistes aquí. En aquesta ocasió iniciem amb l'entrevista a :

 Rafael Áncel Acedo Alberto, germà de la Hemandad de Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. de la Esperanza i col·laborador de la Comissió de Setmana Santa.
 
Rafa, des de quan estàs immers en el món confrare?
A la ciutat de Mataró estic immers des de l’any 1988; però va ser l’any 1990 quan em vaig incorporar de forma més íntegra a la Junta de Govern de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Nuestra Sra. de la Esperanza, germandat de la que vaig ser Hermano Mayor un mandat.
Com es viu la Setmana Santa a la nostra ciutat?
Considero que hi ha alguna cosa de l’anomenat folclorimse; però crec que el 70% de les persones viuen la Setmana Santa des d’una dimensió profunda i religiosa. Us puc dir que sota el capirots o sota els antifaç hi ha moltes cares de persones i veus moltes llàgrimes d’emoció.
Enguany has fet una tasca imporant de difusió del Vè Congrés i de la Setmana Santa per les ones de Mataró Ràdio. Quins retorns has tingut per part de la gent.
Precisament ahir vaig rebre una bona notícia ja que em van comunicar que moltes persones havien felicitat a Mataró Ràdio per la informació donada, tant pel Congrés com pels actes de la Setmana Santa. Sempre he considerat que la difusió per part de tots els mitjans de comunicació – tant a nivell local com comarcal- de sobre els acte que s’organitzen sobre la Setmana Santa és primordial.  I ho és perquè són moltíssimes les persones que s’interessen per aquests actes. 

Imatge: Rafa Acedo en la presentació del pregó de Setmana Santa i la Matinal de Saetas.
Com veus el futur de la nostra Setmana Santa? 
Crec que el futur és molt favorable. Sobretot per la quantitat de joves que s’estan incorporant a les germandats, involucrats en totes les activitats que s’organitzen i inclòs formant part de les juntes de govern.
Moltes gràcies per fer-me partícip del vostre blog, i com sempre al vostre servei.

Potser t'agraden aquestes entrades