Comencen els actes litúrgics de les confraries.

Aquest cap de setmana comencen els actes litúrgics de les confraries de Mataró.

El proper diumenge dia 10  a les 11:00 a la Parròquia de Maria Auxiliadora es farà la Missa en Honor y Glòria a Ntro. P. Jesús Nazareno i  Ntra. Sra. de la Esperanza. En aquesta es beneirà el conjunt de 4 angelets que aniran al Pas de Ntro. P. Jesús Nazareno per a ésser portats en les estacions de penitència de Dijous i Divendres Sant pels carrers de Mataró, així com també  l'estandard anomenat "bacalao". Al final de la Missa, com és tradició, es farà la imposició de les medalles als nous germans i germanes de la Hermandad.
 
També el mateix diumenge 10 es farà el Triduum a Ntra. Sra. de la Soledat a les 11:30 a la Parròquia de la Sagrada Família, hores abans de la processó de la Coronació de la Verge pel barri de Cirera.

La Confraria de la Verònica també celebre la Missa Solemne a les 11:00 al Co·legi Salesians. La Confraria a més, també celebra la jornada de reflexió, la seva assemblea anual i el posterior dinar de germanor. Acabat el dinar de germanor celebren el Solemne Via Crucis per l'interior del Col·legi Salesians. 

A les 12:00 en la Basílica de Santa Maria se celebra la Missa en Honor a Jesús Captiu.

Potser t'agraden aquestes entrades