dijous, de febrer 17, 2011

Invitació presentació del LLibre "Tingueu memòria i record!El  president de Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau i el director del Vè Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats, Josep Jubany, es complauen a invitar-vos a la presentació del llibre

Tingueu memòria i recod. Una història de la Setmana Santa a Mataró.

de Xavier Alarcón,  el proper dijous 17 de febrer  a les 19:30a l'Ateneu Caixa Laietana, dins del marc de l'exposició Setmana Santa Pas a Pas.

Aquest llibre elaborat per l'historiador Xavier Alarcón repassa la història de la Setmana Santa mataronina des dels seus dies documentats al 1605 fins als nostres dies. La història de la societat catalana i l pròpia evolució de la ciutat ha anat conformant etapes històriques que també han tingut la seva incidència i expressió en aquest món confrare. La ciutat de Mataró, coneguda actualment també per les seves processons, no prové dels moments recents de la Comissió de Setmana Santa que enguany celebra el XVè Aniversari; es remunta al s.XVI on un gran nombre de mataronins i mataronines formaven part de les confraries.


Des de la Comissió de Setmana Santa de Mataró, ens agradaria poder comptar amb la vostra presència en aquest acte.

Rebeu una molt cordial salutació,

Comissió de Setmana Santa de Mataró.