PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DEL CARME

Arriba el juliol. En aquest més el calendari litúrgic senyalat amb actes importants per al ciutat de Mataró com són la celebració de la festivitat de les Santes Juliana i Semproniana, i també des del món confrare la celebració de la processó del Carme.

La ciutat de Mataró festeja des de fa diverses dècades la festa del Carme lligat a la tradició marinera del passat i a l'impuls que li va donar la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors a la seva recuperació a finals dels anys vuitanta.

Enguany la Processó de la Verge del Carme serà el diumenge 18 de juliol després de la Santa Missa honorífica a l'ermita de Sant Simó a càrrec de J.J Badia. El recorregut s'iniciarà des de l'ermita fins a la platja on la Verge serà portada en una embarcació pesquera. Des de la platja es farà un recorregut fins a l'entrada del Port de Mataró  on serà processionada pel passeig marítim fins a l'ermita de Sant Simó.

Un cop conclosa la processó al pati de l'ermita hi haurà un trobada amb els participants i confrares en un to distès i de germanor.

Més informació al weblog de la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. 

Potser t'agraden aquestes entrades