Nou president a la Confraria de la Verònica

El passat diumenge dia 5 de juliol es van celebrar les eleccions a president de la Confraria de la Verònica de Mataró.
Imatge: el nou president, en Josep Maria Roig en el discurs de presentació, enmig de José Martín i Vicenç Codina, membres de la Junta sortint.

El fins aleshores president, en Vicenç Codinach, deixava el càrrec per motius de salut després de molts anys de treball a l'entitat i a l'associació d'antics alumnes de l'escola salesiana. Des d'aquest blog es felicita la seva tasca, dedicació i entrega a l'entitat i al foment de la Setmana Santa Mataronina.
A l'elecció de president va ser escollit el confrare Josep Maria Roig per unanimitat de vots. Un cop nomenant aquest, en el seu discurs de presentació, va declarar la seva intenció de continuar treballant per l'obra salesiana de la mà de la mateixa escola i la comunitat del col·legi, que són uns gran col·laboradors de la Confraria. També va mostrar el seu interès per intentar ajudar i millorar la banda de tambors i cornetes, i potenciar la dimensió de la col·laboració existents entre les famílies i els membres de la Verònica. Va comentar també la voluntat de col·laborar personalment amb la Comissió de Setmana Santa i apostar per a la ciutat de Mataró pugui oferir un bon Congrés de Confraries i Germandats a la resta de Catalunya per a l'any 2011.
Imatge: el nou president en el moment de la votació.

Potser t'agraden aquestes entrades