PROCESSÓ GENERAL DE DIVENDRES SANT ANUL·LADA

Foto: El Punt.
La Comissió de Setmana Santa de Mataró, ha valorat susprendre la Processó General de Divendres Sant per les inclemències meteorològiques.
Foto: El Sant Crist de la Bona Mort portat per confrares de diverses confraries.
Dues hores abans de l'hora d'inici de la Processó General la Comissió ha decidit suspendre la Processó General per la pluja, evitant així riscos innecessaris per a portants, costaleros, natzarents, penitents, així com per al públic en general que s'apropa als carrers de Mataró per compartir amb les confraries i germandats aquesta processó.

Ha estat una decisió més que difícil, ja que porten les confraries, germandats i armats tot un any treballant per aquest acte, a més de sumar-se l'emotivitat de no poder processionar amb les imatges a la qual tothom té devoció, o no poder veure als familiars i amics tocant en les bandes de música que tantes hores han preparat marxes i himnes.

Aquesta és la Processó on tothom participa i la més coneguda; però el més de 30 activitats de la Comissió durant una setmana, fa que totes les confraries, a excepció del Sant Sepulcre, hagin pogut sortir al carrer.

La Processó General ha estat reemplaçat per un Via Crucis on han participat totes confraries, germandats i Armats de Mataró a la Basílica de Santa Maria. Acte seguit algunes confraries han tornat als seus locals i a les seves parròquies per custodiar i fer els honors a la imatge titular de cadascuna d'elles.
Foto: Josep Jubany representant de la Comissió
Foto: Cedida El Punt.

Encara resta la Processó del Silenci que serà demà dissabte a la tarda.

Potser t'agraden aquestes entrades