LA PASSIÓ. Ultims dies de Jesús

LA PASSIÓ.


Els Armats de Mataró van celebrar al patí de l'antiga pressó de la ciutat de Mataró la representació dels darrers dies de Jesús; La Passió.

Fa vint-i-cinc anys els Armats de Mataró van iniciar la passió al Pati de l'Esplanada de Mataró, utilitzant les columnes de l'antiga font, per a passar anys després pel pati de Valldemia i la Sala Cabanyes. Aquest any l'escenari de celebració ha estat el marc de l'Antiga Pressó de la ciutat de Mataró, espai que s'ha convertit en la seu social dels Armats i d'altres entitats importants per a la ciutat.
LLarga trajectòria per a aquesta escenificació a la ciutat de Mataró, que també forma part de la multitud d'actes que se celebren la tarda de diumenge de Rams a la ciutat de Mataró.
Aquesta mateixa representació es repetirà el proper Dijous Sant, després de l'homentatge a la ciutat al mateix espai. Dijous Sant, un altre dia ple d'activitats i processons a la capital del Maresme.
Destacar d'aquesta edició de la Passió, la riquesa de l'escenari i la posta en escena dels actors i col·laboradors i col·laboradores que han fet possible l'acte.





Potser t'agraden aquestes entrades