dilluns, de març 17, 2008

LA PASSIÓ. Ultims dies de Jesús

LA PASSIÓ.


Els Armats de Mataró van celebrar al patí de l'antiga pressó de la ciutat de Mataró la representació dels darrers dies de Jesús; La Passió.

Fa vint-i-cinc anys els Armats de Mataró van iniciar la passió al Pati de l'Esplanada de Mataró, utilitzant les columnes de l'antiga font, per a passar anys després pel pati de Valldemia i la Sala Cabanyes. Aquest any l'escenari de celebració ha estat el marc de l'Antiga Pressó de la ciutat de Mataró, espai que s'ha convertit en la seu social dels Armats i d'altres entitats importants per a la ciutat.
LLarga trajectòria per a aquesta escenificació a la ciutat de Mataró, que també forma part de la multitud d'actes que se celebren la tarda de diumenge de Rams a la ciutat de Mataró.
Aquesta mateixa representació es repetirà el proper Dijous Sant, després de l'homentatge a la ciutat al mateix espai. Dijous Sant, un altre dia ple d'activitats i processons a la capital del Maresme.
Destacar d'aquesta edició de la Passió, la riquesa de l'escenari i la posta en escena dels actors i col·laboradors i col·laboradores que han fet possible l'acte.