JESÚS CAPTIU PUJA UN ALTRE ANY PER LES ESCALETES.


56 Costaleros i costaleres van fer que Jesús Captiu tornés a pujar un altre any la Pujada de les Escaletes.

Molt puntualment va començar l?escenificació del Prendiment a la plaça de Santa María, on un confrare vestit d'hebreu va besar la cara de Jesús per a convertir-lo en Captiu.

Acte seguit va començar la Processó del Prendiment pels carrers de la ciutat de Mataró. El pas de Jesús Captiu anava acompanyat per la Banda de Cornetes i Tambors de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, que organitzava l'acte.

A la processó també van assistir-hi representants d?altres entitats com la Germandat de la Soledat o la Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza.

El moment més esperat va ser la Pujada de les Escaletes. En aquell tram hi havia una gran concentració de gent als costats de la pujada, en tot el tram del carrer de Barcelona i en el carrer de Sant Joan. Estava de gom de gom a gom.

Aquest any el pas de Jesús Captiu es va trobar amb un altre problema, més enllà de la conglomeració de gent, que va ser que van haver d?iniciar la pujada des de la mateixa pujada i no des del carrer Sant Joan. La dificultat van ser unes jardineres que van impedir agafar embranzida. Això es va notar i va fer que el pas de Jesús Captiu, anés a un ritme més lent que en altres ocasions.


Un moment abans de pujar les Escaletes
Imatge de la banda de Tambors i Cornetes de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.

Potser t'agraden aquestes entrades