DIVENDRES DE DOLORS. PROCESSÓ DE MARIA AL PEU DE LA CREU.

La Verge dels Dolors sortirà el divendres de Santa Maria de Mataró per a dirigir-se a Rocafonda en processó. Maria al peu de la Creu.
A les 19:30 de la tarda la Mare de Déu del Dolors sortirà en processó des de la Basílica Parroquial de Santa Maria de Mataró.
Com és tradició a molts indrets de Catalunya els divendres de Dolors, es fan les processons de la primera sang, dels caps de ferro que acompanyen a la Verge dels Dolors, o es realitza, com és el cas de Mataró, la processó de Maria al peu de la Creu.
Aquesta processó es caracteritza perquè elsi les costaleros porten un negre riguros i van totalment tapats, portant un pas auster sense pal·li, en l'únic que hi ha és la imatge de la Verge dels Dolors i una gran creu al darrera.
El reccoregut serà: Plaça de Santa Maria, Sant Francesc d'Assís, Portal de Valldeix , Les Monges, L'Esplanada, Avda. Cabenellas, Avda. Amèrica, Avda. Perú, Argentina, Mèxic, Pau Picasso i Perú, acabant danant la seu de la Germandad de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

Potser t'agraden aquestes entrades