Rogativa per demanar la pluja


Com tots sabeu, estem en una situació de sequera molt greu arreu del país. Per aquest motiu el Consell General de Germandats i Confraries de l´Arxidiòcesi de Barcelona, l´Arquebisbat de Barcelona i l'Arxiconfraria de la Puríssima Sang de la Basílica de Sta. Maria del Pi de Barcelona hem organitzat una “Rogativa per demanar la pluja” pels carrers de Barcelona amb la devotíssima imatge del Sant Crist de la Sang.

Aquesta iniciativa està oberta a totes les Confraries, Germandats i d´altres entitats que hi vulguin participar. Aquesta iniciativa està oberta a tothom. Des d´aquí fem una particular CRIDA a tots els COSSOS DE PORTANTS DEL SANT CRIST de l´Arxidiòcesi de Barcelona per a que s´uneixin per portar el Sant Crist de la Sang en aquesta “Rogativa per demanar la pluja” que tant ens fa falta.

Això será el proper dissabte 9 de març de les 20:00h a les 21:30h aprox. amb el següent recorregut: Basílica del Pi / Plaça del Pi / Cardenal Casañas / La Rambla / C. Hospital / Plaça Padró / C. Carme / La Rambla / C. Portaferrissa / C. del Pi / Plaça del Pi.

Tots els Cossos de Portants del Sant Crist de l´Arquebisbat de Barcelona que estiguin interessats, us preguem que us poseu en contacte a l´adreça :

purissimasangbcn@gmail.com o bé al telèfon 648677956 (Jordi).