Dissabte Sant, Processó del Silenci

 




Sortida:  17.00 des de la parròquia Ntra. Sra. de l'Esperança.

Recorregut: Parròquia Ntra.Senyora de l'Esperança Passeig dels Molins C/Esteve Cortils Passeig del Desviament C/Mare de Déu de l'Esperança C/ CreuRoja C/ Tres Tombs C/ Nicolau Guanyabens C/ Àvila Av Velòdrom C/ Doctor Jaume Ferran Casa Germandat Ntra. Senyora de la Soletat .

Imatges de la Processó del Silenci 2022.

 


El dissabte Sant ha estat el moment per al Sant Sepulcre i Ntra. Sra. de la Soledad. 

L'any 2019 no es va poder celebrar pel temporal que va caure la tarda del dissabte a la ciutat de Mataró. Hi havia ganes de tornar a veure passar la Soledad darrera del Sepulcre pel barri dels Molins. Una processó que emula el cos humà de Jesús mort després de la Passió i com la Mare queda en Soledat. 

Des del cementeri dels Caputxins on ha començat i al llarg de tot el seu recorregut la gent del barri de Molins i de Cirera han sortit al carrer i han omplert tots els trams. 

Durant el recorregut s'han pogut sentir els parlaments de les presidentes i hermanas mayores de les dues confraries així com els poemes de l'Antonio Fernández, un clàssic en aquesta diada. 

En el cas del Sant Sepulcre, s'han pogut veure vestes i túniques de diferents confraries de la ciutat i cossos de portants, que s'han unit per a portar el Sant Sepulcre, el Crist Mort i a l'espera de la ressurrecció.

Ha comptat amb l'acompanyament de Mn. Agustí Vives i dels sons de l'Agrupació Musical Captiu-Dolors. 

Accedeix al reportatge fotogràfic aquí.











Potser t'agraden aquestes entrades