Mn. Jordi Illa Ha estat Cridat a la Casa del Pare.

 


Mn. Jordi Illa Carlos ha mort aquest divendres 21 de gener a l’edat de 66 anys. Un dia que es recorda perquè és la  festa de Sant Sebastià, un dels patrons protectors de la ciutat de Mataró contra la pesta i les pandèmies.


Va néixer l’any 1956 a Mataró i va dedicar la seva vida a la seva missió pastoral.


De jove va estar a diferents parròquies i comunitats Salesians com la de Sant Joan Bosco de Barcelona on va ser ecònom i es va ordenar. Després va ser destinat a Barcelona on va ser rector de les parròquies  del Patriarca Abraham i Sant Francesc d’Assís.


També va ser rector de la parròquia de Santa Maria de l’Alba i arxiprest de Tàrrega, a la Diòcesi de Solsona a Lleida.


Més recentment va ser rector de Sant Genís de Vilassar de Dalt a l’Arxiprestat de La Cisa.


A l’octubre de 2017 va retornar la seva tasca pastoral a Mataró i va ser nomenat recto de la parròquia de Maria Auxiliadora, al barri de Cerdanyola. A l’any següent va ser escollit Arxiprest de Mataró, càrrec que va ocupar fins fa poques setmanes.


El proppassat 28 de juliol, va passar a ser rector de la Basílica mil·lenària de Santa Maria.


Els que l’han conegut a les diferents parròquies el descriuen com un home amb una gran dinamisme, afable, proper i molt amic de les converses i les bones relacions. També com un home de carrer i que apostava sempre pels vincles entre l’Església, les comunitats i les entitats socials i de pietat popular.


Mn. Jordi també ha format part com a consiliari de nombroses entitats del món de la cultura popular i el teatre i a la ciutat de Mataró era consiliari de diferents confraries i germandats.  A través de la seva amistat, estima i preocupació es va conrear molts amics a la ciutat i al món confrare. 


------

Avui les xarxes socials també se n'han fet ressó i s'han omplert de missates d'amistat i estima. 

Missatges  a la xarxa social instagram.



Les xarxes socials com facebook s'han omplert de mostres d'agraïment.

Els últims moments en el món confrare: Imatges de mn. Jordi Illa al nostre fons fotogràfic

Altres notícies:


Potser t'agraden aquestes entrades