"Premio Pasos" nacional de foment d'igualtat entre homes i dones va mans de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra de la Esperanza

 


El proppassat dissabte dia 5, la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza de Mataró va rebre la menció nacional Pasos que atorga la Asociación de Mujeres Cofrades a la ciutat de Cartagena. 

Pasos es una menció nacional espanyola que des del 2006 reconèix la tasca de foment de la igualtat entre homes i dones, accions de visibilització, trencadissa de sostre de vidre i potenciació de dones en els òrgans d'una entitat. 

L'acte d'entrega es va fer a la Fundació Mediterráneo de Cartagena que va comptar amb la presència del Hermano Mayor de l'entitat, el president en funcions de la Comissió de Setmana Santa i una representació de l'entitat mataronina. 

L'acte promocionat per l'Associació de Dones Confrareres de Cartagena va comptar amb la presència de representants insitucionals, les Hermanos Mayores de les 4 confraries cartageneres y diferents representants institucionals. 

Va comptar amb la música en directe del Grup Musiquitas de Sauces  que va interpretar algunes peces de la Setmana Santa de la ciutat, així com la música en directe durant els diferents vídeos de presentació. 

Al final de l'acte, Maria Victoria Botí va fer una intervenció fomentant la necessitat de visualitzar la gran tasca que fan i han fet les dones en el món de les confraries i com avui dia cal un canvi fonamental en la participació i activació d'homes i dones en el món de les confraries.  

La jornada va comptar amb una visita a l'església de Santa Maria de Gracia, a la capella dels Californios de Cartagena, así com a les imatges de la Cofradía Marraja i una missa d'acció de gràcies. 









Imatges: Asociación de Mujeres de Cartagena. 

Més informació: La Hermandad recibe el premio Pasos de la Asociación de Mujeres Cofrades en Cartagena (hermandadnazareno.blogspot.com) 

Potser t'agraden aquestes entrades