Presa possessió Mn. Jordi Illa com a rector de Santa Maria de Mataró

 


El dissabte per la tarda va ser l'acte de presa de possessió de mn. Jordi Illa Carlos com a nou rector de la Basílica de Santa Maria de Mataró. 

Mn. Andreu Oller, Vicari Espicopal va dirigir i presidir l'acte en tant que ordinari del lloc i va comptar amb els preveres i diaques de l'arxiprestat, així com els testimonis de la signatura i públic general en el que hi havien amics i familiars. 

A la sagristia es va procedir a la lectura de l'acta i nomenament davant de tots els preveres i la seva acceptació. Acte seguit va iniciar-se l'acte de presa de possessió que va comptar amb la celebració de la Santa Eucaristia i diferents moments protocolaris i parlaments. 

Mn. Jordi Illa va acceptar el nomenament després d'una lectura pública i parlament del Vicari Episcopal qui va tenir paraules d'agraïment al nou rector i al rector sortint, així com a tots els feligresos de l'arciprestat de Mataró. 

El protocol va marcar l'acte destacant el moment d'entrega de les claus del sagrari, la signatura dels testimonis o el mateix rector, així com el jurament tocant l'altar. 

A la part final, Eulàlia Puigderàjols en nom de la comunitat parroquial va recordar les persones que han precedit la comunitat i com els d'ara són una peça més en l'engranatge de la vida de la Basílica, així com animar a sumar-se i continuar a tothom. 

Per la seva part, mn. Illa va demanar col·laboració, treball, implicació i res a tothom. Va agraïr la presència d'amics i familiars, així com membres de la seva antiga parròquia Maria Auxiliadora. 

Va comptar amb representats de totes les confraries, germandats i Armats de Mataró. 

Molt bon camí pastoral. 

Reunió de preveres a la sagristia 

Reunió interna de preveres i lectura del nomenament i acta de l'Arquebisbat amb el Vicari Episcopal


Moment de la celebració de l'Eucaristia. 



Lectura pública de l'acta davant la comunitat parroquial i preveres. 




Potser t'agraden aquestes entrades