Bon cel i nota de condol per a Fèlix Feliu, històric director de Càritas Interparroquial de Mataró


 En Fèlix Feliu Quintana ha estat cridat a la Casa del Pare als seus 93 anys. 

Era conegut a molts moviments de la ciutat de Mataró perquè era un dels representants de Càritas Mataró durant gairebé 4 dècades. 

Ell i altres persones de la seva generació han passat a la història recent com exemples de persones preocupes per l'entorn, implicats en moviments des del voluntariat i intentar entendre les coses per intentar transformar-les, així com oferir servei.  Ha format part d'un model d'implicació activa i voluntària de l'etapa de la ciutat dels anys 60 a finals de la dècada del 2000. 

De jove va formar part de moviments cristians de base i ràpidament va impulsar nombroses accions per a un ciutat que estava trencant-se a marxes forçades i amb barris plens de dificultats i concentració de pobreses. Va ser un dels impulsors de Càritas Mataró i va estar al capdavant de l'entitat o en les direccions del 1968 al 2008, va ser un dels facilitador dels parvulari de Cirera com exemple del paper a la dècada dels seixanta, i com no, al capdavant també a diferents accions ciutadanes des de Càritas i també en moviments i delegacions de matrimonis cristians, o de cristians de segle XXI. 

Des de la Comissió de Setmana Santa agraïm la dedicació, implicació i voluntarietat que va tenir en vida, i que gràcies  a ell i molts com ells es van poder afrontar diferents situacions de desigualtats en una Mataró que era cap cop més desigual i on la pobresa continuava. 


Molt bon cel.