La Processó del Prendiment

 



El Diumenge a la tarda és el moment del Prendiment de Jesús. 
Aquest 2022 ha pogut tornar a l'espai públic, sortir al carrer i gaudir de la germanor i la ciutat de Mataró en aquesta tarda tan esperada. 

Després de l'escenificació del Prendiment va començar la processó. Els Armats obrien el seguici amb la seva desfilada. 

El pas de Jesús Captiu era portat per homes i dones de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors amb la col·laboració afable també de confrares i confraresses de la ciutat. 

Mn. Josep Rodríguez, consiliari i rector de la Basílica de Santa Maria acompanyava el misteri processional junt a Monsenyor Javier Vilanova, Bisbe Auxiliar de Barcelona. 

La Processó va recorre La Riera acompanyat musicalment per l'Agrupació musical Captiu Dolors. 

Arribat al tram de la baixada de les Escaletes es va iniciar la pujada d'aquest tram per part del Pas processional que només surt al carrer en aquesta diada.  Ho van tornar a fer. La fe, la passió i la germanor eren la força del moment. 

De retorn cap a la Basílica, al tram de la Riera, els Armats de Mataró van realitzar un homenatge a costat i costat del pas processional amb les seves evolucions. 

L'entrada a Santa Maria, arribades les 11 de la nit esperava el moment emotiu del recolliment, el darrer esforç i l'acollida d'una gran munió de persones que omplien la Basílica. 

Més informació: 

  • Consulteu aquí el programa de Setmana Santa Mataró 2022

















Potser t'agraden aquestes entrades