Inici de curs de la Comissió de Setmana Santa


 


Aquest diumenge dia 3 s'ha celebrat l'inici de curs de la Comissió de Setmana Santa. 

Membres de les diferentes juntes de les confraries, germandats i Armats de Mataró s'ha aplegat a l'església de Sant Julià d'Argentona per a celebrar de forma conjunta l'Eucaristia que dóna per iniciat el curs 2021-2022. 

Un curs que es presenta amb el repte de recuperar l'activitat a l'espai públic i poder anar tenint la normatilitat de la vida associativa, cultural i de solidaritat per a les entitats mataronines.  

Durant la seva homilia, mn. Àlex Marzo, consiliari de la Comissió i també rector d'Argentona, ha explicat que és el primer cop que les confraries mataronies fan un inici de curs en aquesta vila, que també forma part de l'Arxiprestat.  Ha posat de relleu el rol que han tingut sempre les confraries per a viure en família i comunitat la fe i la seva manifestació pública, i que són tan presents a tants pobles i ciutats. 

A l'acte han participats tots els presidents, hermanos mayores i membres de juntes de totes les confraries, germandats i Armats de Mataró, així com també la regidora delegada de cultura na María José Galera. 

Potser t'agraden aquestes entrades