Monsenyor Juan José Omella visita la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró

 

Aquest diumenge Monsenyor Juan José Omella ha celebrat missa i s'ha reunit amb la comunitat de Maria Auxiliadora de Mataró.

Msn. Juan José Omella  és cardenal  nomenat pel Papa Francesc amb el títol de la Santa Creu de Jerusalem. És arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Española. 

La relació de Monsenyor amb les parròquies de Mataró ve de llarg.  Va participar a la inauguració de la capella dels Dolors l'any 2016 així com de les conferencies quaresmals de Mataró, de l'aniversari dels 40 anys a la parròquia de Sant Pau al 2017 i mesos abans del confinament va participar de la XXXIII Trobada dels Servites de Catalunya o de la festa de la Mare de Déu de l'Esperança, entre d'altres.

Però fins aleshores no havia estat a la parròquia de Maria Auxiliadora. Fa alguns anys havia estat a la demarcació de María Auxiliadora però va celebrar a Sant Joan Bosco. 

Tal i com ell mateix ha comentat, tenia ganes de celebrar missa  en aquesta parròquia, conèixer una mica la seva gent i compartir amb la comunitat.   S'ha pogut celebrar la Santa Missa amb les mesures, restriccions, personal de seguretat i aforament del moment. 

Durant la homilia ha parlat de la figura de Sant Felip Neri i s'ha centrat en la necessitat d'apostar per la solidaritat i procurar ser bones persones. 

A la part final s'ha ofert a poder saludar personalment a tots i totes els assistents que així ho volguessin. 

Acabada la cerimònia ha aprofitat per trobar-se als despatxos parroquials amb algunes persones i realitats que conflueixen a la parròquia.  Ha volgut conèixer de la mà del rector i arxiprest mn. Jordi Illa, diferents moviments cristians de la comunitat de Maria Auxiliadora. També s'ha mostrat molt interessat per saber del barri de Cerdanyola i de les preocupacions de veïns i veïnes.  I com no, ha aprofitat per explicar algunes anècdotes com exemples i utilitzar un to proper i rialler. 
Preparant la celebració. 
Imatges de la Santa Missa
Salutacions de Mn. Omella a les persones assistents. 

Moments i detalls de la jornada. 



Vista de l'interior de Maria Auxiliadora amb l'aforament permès. 


Msn. Omella i Mn. Jordi Illa amb el Hermano y Vice-Hermano Mayor de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra de la Esperanza. 

Accedeix a més imatges aquí. 

Més informació: 

Potser t'agraden aquestes entrades