Programa de festes de Maria Auxiliadora

 


Maig és el mes de Maria. Un mes ple d'activitats i on hi ha nombroses activitats vinculades amb Maria i també amb la celebració de la Pasqua. 


Una d'aquestes celebracions des de fa molts anys és la de Maria Auxiliadora, una advocació mariana també molt present a Mataró de la mà dels Salesians des de principis del segle passat. Un exemple són els noms de carrers com Sant Joan Bosco, el carrer Maria Auxiliadora,  la presència de l'advocació i culte a l'obra salesiana, o la mateixa parròquia Maria Auxiliadora.  Així també són les festes parroquials i que durant molt anys eren també les festes del barri de Cerdanyola. Aquest any 2021, malgrat el context de pandèmia, la comunitat parroquial ofereix un extens programa adaptat en aquest temps.  Aquet programa s'ha presentat després de la missa per part de Manuel Garrido, membre de la comunitat i de la comissió de festes.


El rector mn. Jordi Illa amb  representants de les entitats adcrites a la demarcació parroquial.  Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, Hermandad Ntra. Sra. del Rocío de Mataró i Sant Crist de l'Agonia. També han assistit d'altres entitats, entre elles la Hdad. Rociera Divina Pastora. 

Potser t'agraden aquestes entrades