Acte de consagració a les confraries i germandats de María Auxiliadora

 

Foto dels estendarts i sinpecados de María Auxiliadora. 



Despés de la celebració de l'Eucaristia a la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró, s'ha procedit a fer l'acte de la novena amb motiu de les festes patronals de la parròquia i del barri de Cerdanyola. 

En aquesta ocasió ha anat dedicada la novena a la realitat confrare del barri de Cerdanyola i la demarcació parroquial, una realitat mariana i plural. 
Moment de la celebració.

La missa s'ha centrat en l'anunci de Maria i ha estat acompanyada perl coro rociero de la Hdad. Ntra. Sra. del Rocío de Mataró.

La novena ha estat dirigida per Ana Vicario, qui és la pregonera d'aquest any i  ha introduït una a una les diferents confraries, germandats i asociacions culturals. 

De manera simbòlica cada estendard ha representat el grup de persones i han fet l'homenatge a la imatge i a l'estendard. 

Al cloure l'acte el coro rociero ha cantat un dels himnes a María Auxiliadora. 


Les entitats que formen part de la demarcació de María Auxiliadora són la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza,  la Confraria del Sant Crist de l'Agonia,  la Peña Cultural Al Andalus, l'Asociación Cultural Virgen de las Maravillas,  la Hdad. Rociera Divina Pastora de Mataró  i la Hdad. rociera Ntra. Sra. del Rocío. 

Honores de los estandartes. 

Altar a María Auxiliadora. 



Potser t'agraden aquestes entrades