Missa de germanor i presentació del cartell de Dijous Sant

 

Cartell del Dijous Sant

 

El diumenge al matí s'ha celebrat la missa de germanor a la parròquia de Maria Auxiliadora. Una celebració conjunta de diferents entitats que pertanyen a aquesta parròquia o presidida pel seu rector i Arxiprest de Mataró, mn. Jordi Illa. 

La cerimònia ha comptat amb la ubicació de Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza a costat i costat de l'altar i sota Maria Auxiliadora. 

Com s'ha dit,  estaran en aquesta ubicació durant tota la Setmana Santa, presidint així també tots els actes litúrgics i presents en els diferents moments que es faran en aquesta parròquia. És el primer cop que estan en aquesta ubicació i s'ha cercat la senzillesa i l'essència. 

Al final de l'acte, que ha comptat amb la representació de membres de diferents confraries i la comunitat parroquial, així com l'Alcalde la ciutat, s'ha procedit a la presentació del cartell de Setmana Santa. 

Didac Padilla, pregoner de la Setmana Santa 2021 i autor del cartell, ha explicat l'essència de la Passió i la necessària esperança en la resurrecció, i aquest ha estat el lema del cartell que apareix en llatí.  També ha explicat el capirot negre en record de les persones que ens han deixat durant aquest any i el joc de llum.

El Hemano Major, Selu Ordónez, ha agraït l’assistència i ha recordat el lema "continuem", ja que ha dit que aquest acte no és un començar perquè des del primer del confinament no s'ha parat en actes solidaris i d'implicació i des del mes d'octubre s'està actiu en esdeveniment i foment de la tradició confrare a la ciutat.  També ha aprofitat per a presentar  el programa  de la germandat. 

L'acte ha acabat amb la interpretació de la marxa "Encarnación Coronada" on els presents l'han acompanyat amb el "Dios te Salve María". L'acte s'ha pogut seguir en directe per  Radio La Veu TV. 



El Nazareno i la Esperanza a costat i costat de l'laltar de Maria Auxiliadora. 



 




Foto de familia de les confraries i germandats de Mataró amb l'Alcalde. 


Més informació:

Potser t'agraden aquestes entrades