Nou espai web Captiu-Dolors Mataró.


La Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors és una de les primeres confraries que es van conformar i ereccionar després de la represa de l'actual Setmana Santa a la ciutat de Mataró a mitjans dels anys 80. 


Al llarg de més de tres dècades ha anat conformant el seu estil processional i presència. Ha consolidat diferents actes com la Processó de Maria al Peu de la Creu, l'escenificació i Processó del Prendiment, la participació a la Processó General, així com altres actes de glòria i cultes com són a la Mare de Déu del Carme i al Nen Jesús de Praga. 


Té activitat al barri de Rocafonda on hi ha la seva Casa Germandat i també a la demarcació parroquial de Santa Maria al Centre històric de la ciutat. 

També al llarg d'aquest temps ha anat tenint visualització als blocs quan es van començar a posar de moda a partir de l'any 2006,  als espais de facebook i també més recentment a les diferents plataformes i xarxes socials. 

Amb el nou any, l'actual Junta de Govern que afronta la seva primera Setmana Santa al càrrec de responsabilitat i servei en un context de pandèmia, posa en marxa un nou espai web. 


El nou web ofereix un nou disseny més renovat, adaptad a estils visuals més actuals i ofereix una estructuració de tota la informació sobre la germandat. Centra l'atenció sobre els cultes de l'entitat i l'activitat associativa.   

Com d'altres webs endreçades i de fàcil consulta, ofereix al visitant uns diàlegs per pestanyes on trobar la història de l'entitat, quines són les imatges i la seva devoció a la ciutat i la comarca. Com a continguts també ofereix contiguts sobre l'Agrupació Musical Captiu-Dolors.  

En aquests diàlegs també facilita informació sobre el patrimoni que acompanya a les imatges  i que de manera detallada explica peça a peça, i que a més es poden visitar en el museu de la Casa Germandat. 

Us convidem a passar una estona per  Captiu - Dolors de Mataró.

Potser t'agraden aquestes entrades