Comunicat de la Comissió de Setmana Santa


Comunicat de la Comissió de Setmana Santa de Mataró amb relació al programa d’actes i activitats durant la Quaresma i Setmana Santa 2020.



En data 12 de març s’han aplegat representants de totes les confraries, germandats i Armats de Mataró per tal de poder rebre informació dels diferents comunicats i recomanacions realitzades pel Servei Català de Salut   amb relació a l’escenari que pateix Catalunya sobre el covid-19.



A tenor de la situació excepcional en la quals ens trobem, la proliferació d’aquest virus, el possible risc de contagi entre la població, els seus efectes a la salut i a nivell assistencial i tot seguint les indicacions de les autoritats competents en matèria de Salut Pública, la Comissió de Setmana Santa de forma unànime ha acordat no realitzar cap dels actes programats a la ciutat de Mataró durant els propers 14 dies. 



Tanmateix s’ha decidit aturar tots els assajos dels portants, costaleros i agrupacions musicals que formen part de les diferents entitats i que fa temps treballen per als diferents actes, per tal de minimitzar els possibles riscos i fins que el Departament competent no digui el contrari.



La Comissió de Setmana Santa fa una crida a tots els membres de les confraries, germandats i Armats a seguir les instruccions i les recomanacions que es facilitin des de les autoritats sanitàries. 



Amb la nostra pregària ens unim als malalts i a les famílies que estan patint directament les conseqüències del Coronavirus, com també ens unim al servei de tants professionals de l’àmbit sanitari i assistencial, al qui agraïm el seu treball sacrificat i el gran esforç que estan duent a terme.



Us anirem informant. Gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i esforç.

Potser t'agraden aquestes entrades