Acte de presentació del cartell de Mataró 2020

Fotos de l'acte d'en David Lloberas.
El dissabte a la tarda el va ocupar l’acte de presentació del cartell de la Setmana Santa de 2020.
Representants de les confraries, germandats i Armats de Mataró van aplegar-se al Monestir de l’Assumpció de Mataró, convent de les monges Caputxines.
L’acte es va iniciar amb l’entrada d’uns natzarens de la Confraria de l’Oració a l’Hort, junt amb un nen amb el calze, símbol de la Confraria.
Acte seguit mossèn Josep Rodríguez va fer un acte d’acollida i es va procedir a fer un vídeo resum de tots els actes del 2020 i de la Processó General.
El conductor, en Rafael Acedo, va fer una menció en memòria i record a en Joan Rovira, president dels Armats i que fa uns dies va ser cridat a la casa del Pare.
En Joaquim López, vice-president de la Confraria va presentar el cartell i va haver-hi posteriorments el parlament de l’Arxiprest de Mataró, mn Jordi Illa qui va recordar perquè es celebra la Setmana Santa i perquè és tan important a la ciutat.
En Jordi Merino, president en funcions de la Comissió va presentar un programa d’activitats que enguany compta amb 54 activitats. Va recordar que Mataró és una ciutat de referència en l’arc confrare català i que concretament la ciutat de Mataró té sort de comptar amb gent tan implicada no només durant els dies Sants, sinó en moltes festes de barri, actes solidaris i allà on són cridats a col·laborar.
L’alcalde de Mataró, en David Bote, va animar a participar a la ciutadania en un acte central com és la Processó General de Divendres Sant, Patrimoni Cultural de la Ciutat i va agrair tota la feina que fan les desenes de voluntaris i voluntàries de la Comissió durant tot l’any.
L’acte va cloure amb unes poesies de Joana Gaja Vives qui va dedicar dos poemes a l’Oració del Senyor a l’Hort.
Les germanes Caputxines van participar també de l’acte. Més imatges aquí.





Potser t'agraden aquestes entrades