Processó Corpus Maria Auxiliadora

Aquest diumenge s'ha celebrat a la parròquia de Maria Auxiliadora la Solemnitat del Corpus Christi i la posterior processó pels carrers del barri.
 
Després de dipositar el Santíssim en la Sagrada Forma a un pas procesional ha sortit al carrer a anunciar el Misteri del Cos i la Sang de Jesús.
 
La processó ha comptat amb un gruix nombre de nens i nens que aquest any han fer la seva primera comunió, nens i nenes de l'Escola Sant Josep, el gegant d'en Mossèn Biscuter, la realitat de germandats i confraries del barri de Cerdanyola acompanyant amb els seus estendards i panons, i amb l'acompanyament musical de l'Agrupació Musical Costaleros de Castelldefels.
 
Com es tradicional en aquesta processó s'han vist altars i cases engalonades durant el recorregut processionals, sobretot al carrer de Maria Auxiliadora.
 
La Sagrada Forma ha estat portada per un nodrit grup de portants de la comunitat de Maria Auxiliadora, així com els habituals acòlits i els preveres de la mateixa comunitat. Tota una festa de Corpus.

A continuació us relacionem algunes imatges de la processó de Corpus Christi de Maria Auxiliadora.






 
Més informació:

Potser t'agraden aquestes entrades