Processó a Maria Auxiliadora 2019


Ahir dissabte, després de l'Eucaristia en honor a Maria Auxiliadora, es va procedir a la Processó pels carrers del barri de barri de Cerdanyola.
El barri de Cerdanyola té una gran tradició arrelada a l'advocació de María Auxiliadora, auxili dels cristians. De la mà dels germans salesians es va anar estenen aquesta devoció que va impulsar Sant Joan Bosco.
Així, la parròquia del barri de Cerdanyola també es va erigir ara fa més de 50 anys dedicada a María Auxiliadora.
Aquesta rica parròquia, a més alberga una gran tradició mariana com és la Cofradía de la Virgen de las Maravillas, a la Virgen del Rocío, a Ntra. Sra. de la Esperanza de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza...
Ahir, era el dia més fort de les festes patronals després de la celebració dels tríduums i l'Eucaristia al seu honor.
A la Processó van participar nombrosos nens i nenes de l'escola Sant Josep. Molts d'ells públicament portaven el missatge d'haver rebut la comunió enguany acompanyat de les seves catequistes i germanes de l'escola. D'altres anaven amb acòlits i vestits amb el blau-cel de Maria Auxiliadora.
La imatge, patrona del barri, va ser portat per un grup jove de portants, que va estar acompanyat pel rector de la parròquia, mn. Jordi Illa, els seus diaques, i pares de la comunitat salesiana.
L'Agrupació Musical Costaleros de Castelldefels va fer l'acompanyament musical.
Com cada any, i com ve essent tradició, María Auxiliadora va esperar fins a l'últim minut per anunciar que la processó es feia atès el mal temps. Malgrat això, un nombre nodrit de veïns i veïnes esperaven per veure-la sortir en el seu dia pels carrers de la seva demarcació parroquial.



Podreu veure altres  imatges aquí.

També podreu veure un vídeo de l'inici de la processó.


Potser t'agraden aquestes entrades