La Processsó Infantil a Crist Resucitat aposta per a l'Encontre

Avui s'ha fet public a les xarxes socials el cartell de la processó que des de l'any 2018 tanca les 9 processons que es fan a la ciutat de Mataró: la Processó Infantil de Crist Ressuscitat.
 
L'any passat es va impulsar aquesta processó per tal que els menuts fossin els responsables de posar el darrer missatge del Tríduum Pasqual al carrer, el del pas de la Passió a la Resurrecció.  Mataró ja tenia altres processons infantils com era la primerenca a Jesús de Praga o les de les Santes Creus o Creus de Maig, ambdues processons de Glòria. 
 
En aquesta ocasió és la darrera, la tarda del Diumenge de Ressurrecció impulsada per la Diputació Infantil de la  Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.  Una Diputació que a més aquest any participarà en una altra processó infantil a Badalona, col·laborant a que aquestes es puguin estendre arreu, i de forma concreta una processó de la borriqueta o entrada de Jesús a Jerusalem.
 
En el cas de la Processó Infantil de Mataró, excepcionalment aquest any, comptarà amb una altra imatge; la d'una Mare de Déu de l'Alegria que prové de la ciutat de Badalona per aquesta processó. La pretensió és donar aquest accent de les Processons de l'Encontre que tenen segles d'antigor i que encara és viva en molts pobles i ciutats de Catalunya i que emulen el moment de l'encontre de la Mare de Déu que busca el cos del seu fill al Sepulcre, el troba buit i es retroba amb el Fill Ressuscitat.

Potser t'agraden aquestes entrades