El Misteri de la Verònica no processionarà aquest Divendres Sant.

Grup de persones de la confraria i del grup de Via Crucis.


 

La Confraria salesiana de la Verónica es va fundar a la ciutat de Mataró l'any 1952 com iniciativa del director de l'escola Ricardo Nacher. Va ser un projecte que va engrescar a nombrosos antics alumnes de l'escola.  Així doncs es va crear una confraria vinculada membres i antics alumnes del Col·legi Salesians.
 
Actualment la confraria està plenament integrada en l'obra salesiana. Participa de les accions que es fan a l'escola, del projectes solidaris per a Nadal, de les festes d'antics alumnes... i també de les celebracions que es fan a la capella de l'escola.
 
Aquest any l'assemblea de la confraria ha acordat no processionar en la Processó de Divendres Sant. Un dels motius és la mitjana d'edat de la gran part dels membres de la mateixa.
 
Això no vol dir que l'activitat de la confraria s'aturi. Continuen amb la seva obra, enguany han celebrat la jornada d'agermanament el cap de setmana passat i ahir en la benedicció de palmes a l'escola el pas presidia i estava adornat amb flors per a la seva contemplació. Aquest any l'assemblea de la Verònica treballava per a fer que l'any que ve aquesta imatge pugui estar present als carrers de Mataró, com des de fa més de 60 anys.

Potser t'agraden aquestes entrades