A Mataró, cap nen sense joguina ni necessitats.

voluntaris i voluntàries de la nit de Reis 2019
98 famílies i 189 infants apadrinats aquest 2019.
 
Fa ja alguns anys que l'Associació de mares i pares, la comunitat salesiana de Mataró i els antics alumnes del Col·legi Salesians i la Confraria de la Verònica ajuden a que la nit de Reis sigui per a tothom i que arribi sobretot a aquelles famílies més vulnerables. Sobretot perquè els desitjos dels infants també siguin acomplits.
 
Voluntaris i voluntàries d'un dels grups de treball.
El programa Un nen una joguina va néixer fa alguns anys a la ciutat per tal que inicialment les famílies i els infants escolaritzats al Col·legi tinguessin també una joguina i facilitar així que cap nen o nena es quedés sense en la seva nit de Reis. A més, ajudants de Ses Majestats, patges, o inclús en alguna ocasió el propi Rei tocava la porta de la família feia realitat allò que havien posat a les seves cartes. Amb els anys ha anat creixent i famílies, entitats i persones anònimes de la ciutat apadrinen una carta d'un infant de la ciutat. Es fa un  treball educatiu i es posa a la carta aquelles coses que l'infant desitja i també poder cobri alguna necessitat. Així, amb aquesta apadrinament es fa realitat el que allà posa, almenys en lo material. Així roba d'abric, material esportiu, joguines o material escolar són portats a la mateixa casa de l'infant i la seva família la Màgica Nit. 
 
Un dels grups treballant durant la nit de Reis.
Aquesta ni de Reis de 2019, una centena de voluntaris i voluntàries han fet que 98 famílies de la ciutat de Mataró i 189 infants hagin rebut els seus regals gràcies a una gran feina de tots i totes.
Com cada any, la Confraria de la Verònica i la Comissió de Setmana hem agraït la feina que fan la comunitat salesiana apadrinant tres cartes senceres de tres famílies.
Enhorabona per seguir l'Estel de Nadal.
 

Potser t'agraden aquestes entrades