El proppassat dissabte, diada de Sant Joan, es van celebrar els 40 anys de la primera Missa a la parròquia de Sant Pau de Mataró.
Per a recordar aquesta efemèride es va realitzar una Santa Missa amb la comunitat parroquial presidida per l'Arquebisbe i Cardenal Msn. Omella.
Acaba l'Eucaristia es va fer un petit acte explicant quina és la vida i les activitats que es concentren al voltant de Sant Pau, en especial es va fer menció de la importància i tasca del centre de Sant Pau, l'obra social de Càritas... també es va parlar del barri amb la intervenció de la presidenta de l'Associació de veïns i veïnes del Palau, es va comentar la realitat confrare de la parròquia amb la Coronació d'Espines.

La Missa va estar acompanyada pel Cor Agua Viva de la Confraria de la Comissió d'Espines.  Monsenyor Omella durant la Missa portava la medalla de la confraria com a símbol d'agraïment i acollida.  Tanmateix un grup de joves de la parròquia varen aprofitar per confirmar-se.

En el parlament final per part de la confraria es va agrair a la comunitat parroquial de Sant Pau l'acollida ara fa cinc anys i com poc a poc s'han fussionat amb la mateixa i han passat a potenciar el  Corpus, les celebracions de Setmana Santa,  el Nadal, Càritas on els membres de la confraria són molt presents... Monsenyor Omella va fer referència  a aquesta vivència d'acollida de les confraries  i com han de formar part estreta de la comunitat viva parroquial.

Potser t'agraden aquestes entrades