Corpus Chisti a Maria Auxiliadora


El Corpus Chisti és una festivitat antiga i tradicional que es caracteritza per ser una celebració alegre, joiosa, jocosa... perquè els cristians celebren que Déu, mitjançant el seu fill, està amb els homes. 
El pa i la sang de Crist de l'Eucaristia recorden el Sant Sopar; però també i en especial en aquest diada que Jesús està amb els homes, amb tots els homes siguin d'on siguin i quina sigui la seva condició.  L'Eucarista ens iguala a tots davant Déu.
Aquesta festivitat a Mataró fa 31 anys que es va recuperar al barri del Palau a la parròquia de Sant Pau, després a Maria Auxiliadora i fa pocs anys a la parròquia de la Sagrada Família. Però també Mataró participa d'altres comunitats com és el cas dels acompanyaments a Cerdanyola del Vallès.

Aquest diumenge s'ha celebrat la Santa Missa a Maria Auxiliadora amb la participació de la comunitat cristiana de la parròquia, membres de les diferents confraries i amb la participació del cor de Sant Josep que li ha donat un to alegre i de serenor al mateix temps. La Missa ha estat presidida per mn. Espí i acompanyat per membres de la comunitat salesiana.


Acabada la Missa s'ha processat el Cos de Crist pels carrers del barri amb l'acompanyament musical de la Banda de CCyTT de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.