Benedicció de les imatges de la Processó de Dimecres Sant

Moment de la Benedicció.

Avui segon diumenge de Quaresma han estat beneïdes les dues imatges que processionaran el Dimecres Sant a la denominada Processó de Vista Alegre. Aquesta nova processó està organitzada per la Parròquia Mare de Déu de l’Esperanza de Mataró.
Les dues imatges titulars de la processó són  Maria Santíssima de la Consolació i Crist de la fe, i la imatge que portaran els nens i nenes Crist de l'Amor, que han estat exposades públicament en la benedicció per a devoció i alabança del Misteri de Crist.
La Benedicció s’ha realitzat en el sinus de l’Eucaristia del diumenge a la parròquia, però amb una certa excepcional atès la benedicció i la participació de l’acompanyament musical de la Banda de Tambores y Cornetas de la Confraria Nuestra señora de la Soledad.
.
Imatge de la Consolació i al fons del Sant Crist.
Moment de l'actuació musical de la Banda de TT i CC.
L’Eucaristia ha estat presidida pel rector de la parròquia mn. Joan Sabé que ha demanat la participació de la comunitat cristiana en aquesta processó i als veïns i veïnes del barri de l’Esperança i de Vista Alegre.
A part de la comunitat cristiana de l’Esperança han assistit a la benedicció diversos representants de les confraries i hermandades de Mataró donant suport així als actes processionals que organitza la parròquia.

La parròquia de l'Esperança és també el punt d'inici de la Processó del Silenci el dissabte Sant.