Conferència 67 anys del Pas de Jesús

La taula presidencial de la conferència.


Continuen els actes de celebració del XXVè aniversari de les Confraries. En Aquesta ocasió us relacionem la Conferència va organitzar la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza el passat dissabte 28 d’abril.

La conferència va comptar amb d’entranyable presència de del Sr. Antonio Escalera Palomo de la Hermandad de Ntro. Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza de la Roda de Andalucía de Sevilla, qui va dirigir una emotiva i molt sentida conferència. Aquesta estava organitzada també amb la Asociación cultural de Rodeños de Mataró, ja que la ciutat de La Roda i Mataró son ciutat agermandes, i com és el cas de les dues Germandats també comparteixen fills d’ambdues ciutats.

Abans de la conferència es va visualitzar un vídeo de resum dels 25 anys d’història de la Germandat, i posteriorment es va dirigir la conferència del Pas Processional oriünd de la Roda de Andalucia i que són els peus del Nazareno de Mataró que processiona amb l’estil de costal sevillà.
A l’acte hi van assistir entre molts confrares i amics/gues, l’Il·lm. Sr. Alcalde Joan Mora, diferents regidors i regidores del Consistori, l’Alcalde la Puebla del Río de sevilla, l’ex-alcalde de la Roda i diversos representants de la Diputació de Sevilla, així com el president de la FECAM o el  Hermano Mayor de la Hdad. de Cristo Redentor y Ntra. Sra. de la Soledad  de Badalona.
En els vídeos que us oferim podreu seguir la breu però intensa conferència.

Al final de la conferència es va fer un petit homenatge al sr. Antonio Merino que va ser el primer Hermano Mayor de la Germandat i es va agrair a ell i als pioners que ara, vint-i-cinc anys després, es pugui sentir confrare i expressar la fe de Jesús pels carrers de la ciutat. En breu us oferirem una entrevista al sr. Antonio Merino per a que ens expliqui aquest estil sevillà de La Roda de la Germandat de Mataró.
El sr. Antonio Merino rebent un obsequi per part de l'Hermano Mayor el sr. Javier Lechuga