La Confraria de La Verònica torna més forta que mai i amb nous projectes.

 


Fa 6 anys, la confraria de La Verònica va haver de prendre una dura decisió, la manca de relleu generacional i la mitjana d’edat dels germans i confrares obligaven a la confraria a no poder tornar a processonar les seves imatges pels carrers de Mataró.

Avui 5 de maig de 2024 s’ha validat una nova junta de govern encapçalada pel Sr. Javier Lechuga, un jove confrare molt reconegut a la ciutat de Mataró, amb molt recorregut i experiència liderant entitats d’àmbit religiós com la Hermandad Ntro. Padre jesus Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza des del 2010 fins al 2012.

La nova direcció també compta amb la Srta. Elisabet Laplaza com a vicepresidenta, el Sr. Rogelio Moreno com a tresorer i com a secretari el Sr. Manel Pastor.

Mn. Mascaró continuarà sent el consiliari de la confraria, el Sr. Mario Garcia assumeix les tasques de priostia i vocalia de joventut, la Sra. Dolors Roure s’encarregarà de la vocalia de relacions amb la comunitat cristiana, El Sr. Jose Manuel Martin Oliva dirigirà la vocalia de solidaritat, com a vocal adjunt Antonio López.


Es reconeix com a presidents d'honor, per la seva trajectòria a la Confraria a Pere Sancho i Jose Manuel Martín i tindran funcions de assessors.

Així, doncs, la Confraria de La Verònica torna a caminar amb pas fer-me, amb una nova junta mixta, però renovada i amb presencia jove i molts projectes que ben segur aviat veurem la llum.


Podeu veure l'acte de possessió dels càrrecsa partir del minut 49.






Potser t'agraden aquestes entrades