Retirada al culte del Sant Crist de l'Agonia per la seva restauració.

 


Aquest diumenge al matí a l'església de Sant Joan Bosco s'ha procedit a l'acte de retirada al culte de la imatge del Sant Crist de l'Agonia. 

Aquesta imatge és la titular de la Confraria del Sant Crist de l'Agonia, confraria que centra la seva activitat al barri de la Llàntia i coneguda pel seu Via Crucis de Diumenge de Rams, així com la seva participació a la Processó de Divendres Sant o en els Via Crucis amb la resta de cossos de portants. 


De forma concreta aquesta imatge va ser beneïda el 13 de febrer de 2005 per  mossèn Skopiak, vicari de Maria Auxiliadora. Malgrat això, ja va estar a Mataró un any abans, però van patir alguns problemes per culpa de l'enviament. És una talla realitzada a Sevilla i forma part de la imagineria confrare mataronina de passió. 

L'encàrrec actual es farà a Miguel Ángel González Jurado, escultor córdovés i conegut a Mataró per afrontar altres restauracions. 

L'acte de comiat ha comptat amb els membres de la confraria en un acte presidit per mossèn Àngel i represesentants d'altres confraries de la ciutat. 




Més informació: 

Confraria del Sant Crist de l'Agonia

Previsualitza

Web

WWW

www.confrariasantcristdelagonia.org

Facebook     

https://www.facebook.com/ConfrariaSantCristdelAgonia         

Instagram

   @cristagonia

Adreça@


confrariasantcristdelagonia@gmail.com


Potser t'agraden aquestes entrades