Maria al peu de la Creu, la primera gran processó de la Setmana Santa 2022

 



Els confrares i les confraresses de la ciutat han pogut participar i viure la primera gran processó de la Setmana Santa mataronina en temps de pandèmia. 

Era un moment esperat, desitjat i joiós de poder participar, viure i conviure en la Processó dedicada a la Mare de Déu dels Dolors en la seva diada i després de tant de temps. 

I hi ha fet de manera molt especial, ha comptat amb la col·laboració de persones de les diferents confraries i germandats de la ciutat units sota un mateix pas. Missatge que tots són seguidors de Maria, de la Mare i que quan s'uneixen els germans poder posar el missatge al carrer. 

La Basílica de Santa Maria ha obert les portes del cel- tal i com subscriu el seu escrit en llatí- per a veure sortir a Ntra. Sra. dels Dolors en el seu caminar fins a la Casa Germandat al barri de Rocafonda. 

L'Agrupació Musical Captiu Dolors ha posat la música i el color a un rigorós dol dels i les portants en aquesta processó de Maria al Peu de la Creu. 

S'ha pogut viure una gran afluència de públic al llarg de tot el recorregut i de manera molt especial a la seva arribada a la Casa Germandat on el poble esperava l'arribada. 

Comença la Setmana Santa de Mataró 2022. Què visqui l'antiga i bella tradició, la fe d'un poble que s'uneix a Mataró per posar en manifestació pública de fe el missatge. 

Al final de la processó la germana major ha pogut participar de la seva primera processó com a màxima responsable i ho ha fet de la mà de mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria i consiliari de la Confraria qui esperava amb un ciri l'arribada de Maria. 

Representants de totes les confraries i germandats han volgut també acompanyar i representar en aquesta processó. 

Mentre a la capella dels Dolors, els Armats de Mataró celebraven la missa en record als seus difunts, i la Passió, els darrers dies de Jesús començava. 









Accedeix a l'àlbum de fotos de la Processó de Maria al Peu de la creu aquí.


Més recursos de fotos i imatges: 



Consulteu aquí el programa de Setmana Santa Mataró 2022

Potser t'agraden aquestes entrades