Es presenta el cartell del Dijous Sant i s'entregan les mencions Fidelitas

 


La Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno ha presentat el cartell del Dijous Sant, nit Morada.  Ho ha fet en un acte amb diferents moments aprofitant la missa de la seva Hermandad, presentant el butlletí de Quaresma El Llamador  i atorgant els reconeixement Fidelitas cofrades 2022.

Moments de la presentació del cartell. 

En Didac Padilla ha estat l'encarregat de dissenyar el cartell del Dijous Sant.  Ha explicat que no buscava un cartell amb les imatges, ja hi haurà mil moments per a fer-ho. Exposava que cercava un missatge força com és el fet que enguany sembla si se sortirà als carrers i es veurà la processó de la Nit Morada. 

Per aquest motiu recull al centre del cartell el llum de la tarda quan s'obre la porta de  Maria Auxiliadora i forma una Creu al Terra a l'interior de la parròquia.  A sota del cartell el taló del Nazareno amb l'inici del calvari, com ho és el que simula el caminar d'una processó, comencem a caminar ha dit. I al vell mig l'escut de la germandat amb els seus símbols, remarcant la unitat, el conjunt i tots amb el mateix caminar sostingut per l'Esperança. 
Presentació del butlletí El LLamador. 

Acte seguit s'ha procedit a presentar el butlletí el Llamador que l'any passat no va poder sortir. S'ha remarcat per part de dos joves de l'entitat nous continguts, apartats d'història, salutacions, explicacions i  que han estat gràcies a col·laboradors i comerciants de la ciutat, i le mans que l'han fet possible i que serà accessible a nombrosos comerços de Cerdanyola i en format digital. 

Detalls del LLamador 2022.

La part final ha estat per als reconeixements confrares on s'han contemplat els cinc àmbits que defineix aquesta Hermandad.   A títol pòstum s'ha mencionat al Bisbe Antoni Vadell (a.c.s.) i Amparo Martín (a.c.s.),  Antonia Guerrero del Sagrat Cor per la seva formació i a José Manuel Padilla la menció de treball. A nivell comunicatiu s'ha posat de relleu la tasca de la periodista local Cristina Salat i per la seva difusió cultural de la ciutat i també a la Venerable Congregació dels Dolors pel treball de mantenir i recuperar actes com el de la Processó de l'Esperança. 

L'acte ha acabat amb els parlaments del Hermano Mayor, consiliari i l'Alcalde de Mataró. 
Moments de l'entrega de les mencions Fidelitas. 


LLegeix aquí el LLamador: 


Potser t'agraden aquestes entrades