Celebració de la festivitat de la Mare de Déu de l'Esperança

 


Les festes de celebració de la Mare de Déu de l'Esperança ja han començat. Aquest any, de forma especial ha fet que diferents entitats mataronines s'uneixin per aquesta celebració. 

A més d'un extens programa que ocuparà tot el cap de setmana, el divendres 17 ha estat el moment de la celebració de les Vespres a la Capella dels Dolors, un trasllat i la celebració de la Solemne Missa a la Capella de l'Hospital. 

La Venerable Congregació dels Dolors ha recordar l'efemèride de la seva fundació a finasl del s.XVII durant la festa de la Mare de Déu de l'Esperança. Han celebrat vespres a la Capella dels Dolors amb la presidència de mn. Josep Rodríguez, rector de la Basílica de Santa Maria i corrector de la Congregació i mn. Manel Miras.  La capella s'ha omplert per aquesta celebració.

Acte seguit, un grup de portants de Ntra. Sra. de la Esperanza, de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, han portat el pas de la Mare de Déu de l'Esperança antiga del s. XVII des de la Capella dels Dolors a la capella de l'Hospital. El trasllat s'ha fet només amb l'acompanyament del cant del Sant Rosari a l'estil tradicional, on hi havia també representants de les confraries i germandats de Mataró.  

A la capella dels l'Hospital s'ha celebrat la festa de la Mare de Déu amb la Solemne Missa organtizada per l'antiga Associació de la Mare de Déu de l'Esperança. 

Tres entitats s'ha unit per a aquesta celebració que omplirà d'actes tot el cap de Setmana, a més dels actes de la Festa Major de la parròquia de l'Esperança. 

Més informació:








Potser t'agraden aquestes entrades