Eucaristia en record de l'Encarana Sánchez (.a.c.s.)

 

La Germandat Ntra. Sra. de la Soledat i la parròquia de la Sagrada Família van fer un petit i familiar acte en record de la memòria d'Encarna Sánchez (a.c.s.) durant la missa del dissabte. 

L'Encara Sánchez va ser durant molt anys responsable d'ordre de les processons de la Comissió de Setmana Santa. Va ser cridada a la casa del Pare el passat mes de desembre després de lluitar contra una dura  malatia.

En aquell moment la família la rebre milers de mostres de condol i notes de suport, però no es va poder celebrar un acte de comiat atès les restriccions. La seva cerimònia de comiat es va fer el tanatori de mataró en un acte íntim i familiar i amb unes gran mesures i limitat a poques persones. 

Passat els mesos, la família ha volgut fer una eucaristia en el seu record.   Acabada la mateixa en José Sánchez de la Germandat de la Soledat va fer un parlament recordant les converses, els moments, les vivències i la gran humanitat que unia a moltes persones a l'Encarna. En Jordi Merino, en nom de la Comissió, va accentuar el seu saber fer amb les processons, la mà esquerra que tenia amb les complexitats i complicacions en el món confrare i va agrair la seva gran tasca durant dècades. 

L'acte el va cloure la presidenta de la germandat, na Lola Jiménez qui va agraïr l'assistència i va animar a continuar treballant tenint molt present els bons records. 

La cerimònica va estar presidida per mn. Agustí Vives amb la col·laboració del diaca permanent Jorge i va comptar amb la família de l'Encarna. 


Potser t'agraden aquestes entrades