Creus de Maig a María Auxiliadora


Aquest diumenge dia 23 s'ha celebrat la festa de les Creus de Maig a la parròquia de Maria Auxiliadora de la mà de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. 
La festa s'organitza el dia 3 de maig, però enguany, atès el calendari i les mesures s'ha posposat fins aquesta diada. 

L'any passat no es van poder veure els tabernacles ni la munió de nens i nenes pels carrers del barri de Cerdanyola, però aquest any han aprofitat l'obertura i aforaments per a organitzar-ho a la parròquia.

La Santa Missa ha estat participada pels nens i adolescents de la Diputació Infantil: han fet les lectures, el salm, les pregàries i la monició de sortida.

A la part final, s'ha aprofitat per portar el tabernacle amb la Santa Creu fins a l'altar i a tocar al monument a Maria Auxiliadora per part dels diferents grups de nens i nenes presents. 

Al acabar l'acta s'han dirigit al pati on s'ha explicat la tradició de les Santes Creus i d'on prové.  De manera teatralitzada, per part d'un Constantí el Gran, s'ha explicat qui era Santa Helena i la història de la troballa de la Santa Creu, o el somni que va tenir amb el símbol de la Creu. 

També s'ha aprofitat per engalonar una creu al patí amb missatges fets pels infants. 
Moments de la cerimònia i celebració de la Santa Missa. 
Entrada amb un dels tabernacles amb la Santa Creu

Detalls del tabernacle portat per infants. 

Explicació de la història de Santa Helena i la Santa Creu.

Engalanament d'una Creu de maig i missatges pels infants. 


Foto de grup d'una part de la Diputació Infantil . 

Potser t'agraden aquestes entrades