Acte infantil a Crist Ressuscitat





 Avui Diumenge de Resurrecció s'han celebrat les misses de Pasqua a totes les parròquies i esglésies de la ciutat. 

També s'ha fet l'acte alternatiu a la Processó Infantil a Crist Ressuscitat.   L'any passat no es va poder celebrar pel confinament, però aquest any - malgrat un estricte aforament i mesures- s'ha pogut fer un acte de la Diputació Infantil de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza a Crist Ressucitat. 

A la parròquia de Maria Auxiliadora s'han aplegat la majoria de nens i nenes de la Diputació Infantil i també han pogut participar algunes famílies per a celebrar un breu acte en honor a Crist Resucitat i poder-se felicitar la Pasqua. 

L'acte ha comptat amb la conducció i parlaments de nens i nenes i un vídeo de record de la processó del 2019, així com missatges que es van fer durant el confinament per cada membre d'aquesta Diputació. 

El primer parlament ha animat a continuar, a mantenir viva la flama de l'Esperança i agrair poder-se retrobar avui, després de tant de temps, en un dia tant important i desitjar-se Bona Pasqua. 

També hi ha hagut un parlament en nom de tots els nens i nenes, així com del priostre de la imatge que ha fet una petita exaltació recordant el missatge del dia. Un dia que posa final a la Setmana Santa amb el missatge dels menuts de la Hermandad. 

S'ha fet una ofrena floral a la imatge i també s'ha rebut una bossa blanca amb la imatge del Crist a cada membre per preparar-se per al futur i omplir-la de records. 

S'ha aprofitat també per a regalar una faixa de portador d'esperança a 3 adolescents que aquest any - per edat- deixaran la Diputació Infantil, així com un costal a un altre. 

Mn. Jordi Illa ha agraït a les famílies present la gran tasca i amor dedicat als fills i filles. 

L'acte ha acabat amb una intervenció del Vice-Hermano Major d'ànims a continuar i per part de l'Alcalde de Mataró. 


Moment de l'ofrena floral.


Ubicació a la parròquia.


Un dels adolescents rebent el costal d'adult per part del capatàs del pas de Jesús.


Cristo Resucitado en María Auxiliadora. 

Intervencions durant l'acte.



Potser t'agraden aquestes entrades