Acte Conjunt del Divendres Sant

 


La tarda del Divendres Sant es va poder celebrar un acte conjunt de totes les confraries, germandats i Armats de Mataró a la Basílica de Santa Maria.

Malgrat les restriccions del moment, més d'un centenars de persones es van aplegar per a recordar la passió de Nostre Pare Jesús i el testimoni de la Mare de Déu. 

El conductor de l'acte, Rafa Acedo, va recordar que l'any passat no es van poder celebrar cap acte, però aquest any és un petit pas endavant  i basat en el record de les persones que han estat cridades a la Casa del Pare, així com un continuar el camí. També va mencionar que seria un acte basat en parlaments per part de diferents membres de cada entitat i que recordaria l'essència de la Processó Gereral. 

L'acte va començar amb l'entrada dels estendards que van omplir el presbiteri de la Basílica, presidida per tots els consiliaris de les confraries, germandats i Armats.  Mossèn Àlex Marzo, consiliari de la Comissió, va dirigir l'oració conjunta en el moment del record a la Bona Mort.

L'orgue va acompanyar un acte que va durar una hora, tal i com estava previst, i va ser emès per Mataró Audiovisual. 








Potser t'agraden aquestes entrades