Còndol per la marxa de l'Antònia València

 


L'Antonia Valencia Cabrera ha estat cridada a la Casa del Pare als 70 anys. 

Persona molt activa fins  entrat el nou mil·lenni a la Confraria Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors i també a la Hermandad de Ntra. Sra de la Soledad. I com no, també a la comunitat parroquial de la Sagrada Família. 


A l'any 2000 va ser nomenada madrina del mantell de  Ntra. Sra. dels Dolors i va rebre una especial menció a mans d'en Juan Rambla ( a la foto amb ella). La Confraria li va agrair la seva dedicació i cura especial de tot, i de forma molt especial del mantell actual dels Dolors, qui també va aportar molt d'ella mateixa i el seu estil. 


El seu estat de salut li va impedir se tant activa en els darrers anys, però sempre que podia  i aquest li deixava participava de l'ornamentació del Misteri de la Soledad a nivell floral i també col·laborava amb els misteris dels Dolors i Jesús Captiu. 

-----


Aquest any ha estat dur i moltes persones del món de les germandats i les confraries ens han deixat. 


Esperem que aviat  es pugui tornar a celebrar la festa de la Processó de la Coronació de la Verge. Serà un símptoma que estem recuperant la normalitat sanitària, però també econòmica i social. 


Aquesta Processó és una festa del barri de Cirera, concorreguda, participada, esperada... i que té molts moments. Un d'ells és la pujada del Torrent de la Pòlvora on les portants de la Soledat acceleren i pugen corrent el Misteri.


A dalt de tot fan una pausa i sempre hi ha alguna reflexió, moment de cant.... 


En el moment que es pugui fer, aquest moment serà molt més emotiu, de record i agraïment. En els darrer dies l'Encara Sànchez que vetllava per a que tot estigues bé ens va deixar. I la pausa es feia a tocar de casa de l'Antonia Valencia on sempre estava atent des del seu balcó de tot.


Del ben cert, que la Hermandad de la Soledad tindrà un moment especial per al record. 


Des de la Comissió traslladem el nostre condol a la família Álvarez Valencia, i de forma especial al seu espòs i fills, membres de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra, dels Dolors. 

Potser t'agraden aquestes entrades