25 aniversari ordenació sacerdotal mn. Jordi Illa

 


Aquest diumenge de Tots Sants, després de la missa dominical a la parròquia de Maria Auxiliadora, s'ha procedit a fer la celebració del 25 aniversari de l'ordenació sacerdotal de mn. Jordi Illa. 

L'any 1995 rebia l'ordenació el que és actualment Arxiprest de Mataró i rector de la parròquia de Maria Auxiliadora. 

Avui, durant la cerimònia de celebració i record de tots els homes, qui van ser fidel a l'evangeli i testimonis de fe, s'ha celebrat també aquest acte de commeració i record. 

Després de l'evangeli dels feliços de Jesús al Mont, ha pres la paraula i ha fet una homilia recordant l'evangeli i els 25 anys com a pastor. 

Ha tingut moments de record de tots els germans en la fe que l'han precidit i que estan a la casa del pare, i especialment a persones molt estimades com va ser la seva mare Maria. 

Ha agraït la comunitat parroquial que fa també al pastor i la persona al mateix temps. Ha etzibat que se senti un religiós de servei i orgullós de viure i treballar primer en un poble i ara en un barri, prop de la gent, oferint suport i servei i enriquint-se mútuament. 

Al final de l'acte, diferents membres de la rica comunitat parroquial li han fet diferents presents: un quadre amb un fragment de l'evangeli i signat per totes les confraries, moviments i comunitat que tenen seu a la parròquia, un calze, totes les estoles del calendari litúrgic i una capa pluvial per a les futures processons. 








Més imatges de la celebració aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades