Canvi de vara a la Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors i nomenament de la nova Junta.

Jèssica Jiménez  Luque nova Hermana Mayor. 

 El dissabte dia 19 de setembre, dia de la festivitat del copatró de Mataró Sant Desideri, va concentrar la celebració de la festivitat de la Mare de Déu dels Dolors i el canvi de vara de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. 

La Basílica de Santa Maria va albergar diferents celebracions a la tarda del dissabte. Per un costat es va procedir a celebrar la festa de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors, a la seva imatge titular. Per un altre costat - al final de l'Eucaristia- es va realitzar el comiat de la Hermana Mayor i canvi de vara. I i també es va aprofitar per a celebrar i recordar al co-patró de Mataró, Sant Desideri, on també al final de l'acte es van cantar els goigs del Sant. 

La Missa va ser celebrada per mn. Josep Rodríguez, rector de la Basílica i consiliari de la Germandat.  

Al final de la missa i després de gaudir dels goigs del Sant Copatró de Mataró,  Manel Riera va passar a fer de mestre de cerimònia amb el rector i consiliari com a testimoni i facilitador del el traspàs. 

Na Flori Carrasco, Hermana Mayor sortint, en un parlament molt breu va agrair la feina feta els darrers anys i va animar als nous membres de la Junta que prendrien possessió i de forma concreta, a la nova Hermana Mayor.

Acte seguit va imposar la medalla de Confraressa Major a na Jèssica Jiménez Luque, qui la relleva en el càrrec, i es va fer el jurament d'ordre i servei als objectius de la confraria. 

Presentacio de la nova Junta de Govern amb el consiliari Mn. Josep Rodríguez.

Els diferents càrrecs de la Junta van prendre també possessió del càrrec de servei davant diferents membres de la Germandat, d'altres germandats i confraries de la ciutat i de la comunitat parroquial de Santa Maria. 

Comença un nou mandat d'aquesta Confraria que suma tres dècades i mitges a la ciutat i amb una notable activitat a la ciutat. 

Enhorabona a l nova Hermana Major, als seus membres de Junta i a tota la Germandat. Molt ànims i molt bon camí. 


Molt més a: 


Diferents moments de la cerimònia. 



Imposició de medalles als nous membres de l'equip de Govern.



Sant Desideri, copatró de Mataró
Interpretant els goigs de Sant Desideri
Mn. Josep Rodríguez amb la Germana Major sortint, Flori Carrasco. 


Panoràmica de la Basílica amb el Sant Crist de la Puríssima Sang. 

Potser t'agraden aquestes entrades