Comença la Setmana Santa 2020. Activitats per avui.

Avui és dicendres de la Mare de Déu dels Dolors  o també conegut com Divendres de Passió. Popularment és Divendres de Dolors i és formalment quan es dona per iniciada la Setmana Santa amb el darrer Divendres de Quaresma anterior al Diumenge de Rams.  

Com s'ha anat explicat els darres dies, una Setmana Santa en un escenari de confinament, però que continuarà tan intensa i viva com sempre, i a la que es fa una crida a viure-la en família 

Des de les confraries , germandat i Armats de Mataró, s'ha anat oferint el programa a nivell de les xarxes i canals.   Ho podreu seguir tot a través de Setmanasantamataro.cat.

Molt bona Setmana Santa a tothom. 

A continuació us ofereim una sèrie de recursos i activitas per avui, conèixer quina és la tradició del Divendres de Dolors, sentir les paraules del Bisbe Antoni Vadell i viure els diferents actes del dia. 

Mn. Antoni Vadell es dirigeix a les confraries i germandats. 

El  Divendres de Dolors a Catalunya

En Xavier Alarcón explica en directe que és el Divendres de Dolors i perquè té tanta importància a Catalunya.

  

El Divendres de Dolors en versió Playmobil a Mataró 


La Confraria de l'Oració del Senyor a l'Hort preseta el diorma que han muntat per a l'inici de la Setmana Santa de Mataró. Avui la Processó de Maria al Peu de la Creu, el Divendres de Dolors.

19.00 i 19:30 Maria al peu de la Creu.


La Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors ofereix aquests recursos a partir de les 19.00 de la tarda.



Potser t'agraden aquestes entrades