Accions de solidaritat



Avui s'han donat a conèixer dues accions solidàries de les confraires de Mataró.

Per un costat, i seguint el treball que es fa des de fa setmanes en la confecció de mascaretes i tapaboques per a centres, residències i empreses de forma gratuïta,  aquest cap de setmana s'han fet arribar de forma gratuïta a comerços i cases particulars de persones que les havien sol·licitat i no disposaven.

Aquesta acció ha estat coordinada amb protecció civil de l'Ajuntament de Mataró i s'han distribuit pel barri de Cerdanyola a comerços i des d'una Casa Germandat. També s'han distribuït a altres zones de la ciutat, però en un volum menor. Ha estat una acció participada pels portants del Sant Crist de la Bona Mort, la Confraria del Sant Sepulcre, la Hermandad Nuestra Señora de la Soledad  i la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. 


Per un altre costat, la Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors ha anunciat que destinarà a la Fundació Sant Joaquim els diners que tenien previst destinats a la compra de flors per a la Setmana Santa 2020. Faran una donació en aliments per un valor de 2.000,00€. Més informació de la campanya aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades