La Vella Xeruga dóna consells als menuts confrares i confraresses.


Durant aquests dies prolifieren moltes iniciatives per part de persones i professionals per facilitar els missatges clars a tots els col·lectius de Catalunya davant la situació actual. 

Les autoritats sanitàries i el Departament d'Educació han fet arribar a les AFA/AMPES moltes indicacions i recomanacions, així com a les entitats culturals, juvenils i també a les confraries i germandats. 

Aprofitant que espais webs com aquest són molt consultats aquests dies, un parell d'infants de les confraries de Mataró han transformat la Vella Quaresma.

La Vella Xergura,  que es com se l'anomena a molts llocs de Catalunya, està present a les cuines i entrades de molts habitatges recordant la tradició de les 7 setmanes. En aquesta ocasió es convereixen en els 14 dies que de moment no hi haurà escola per tal de contenir la propagació de la infecció del coronaviurs. Però no només això, la Vella augmenta les potes però també referma les instruccions rebudes per tal de ser un xic responsables. 

La Vella ens demana trucar als àvis i àvies per telèfon i dir-los-hi que els estimeu molt i que ja gaudirem amb ells, ens demana que fem activitats a casa i evitem sortir al carrer, què ens rentem sovint i com no, que fem els deures i gaudim del pare i la mare. 

Recomanem als amics de les confraries, germandats i Armats de Mataró poseu a la cuina de casa el full de recomanacions que se us ha fet arribar pels grups de whatsapp

Més informació:




Potser t'agraden aquestes entrades