Comunicat de la Comissió de Setmana Santa de Mataró.

                                                    
Comunicat de la Comissió de Setmana Santa de Mataró amb relació al programa d’actes i activitats durant la Quaresma i Setmana Santa 2020.


El programa d’actes Setmana Santa 2020 no se suspèn; només ho fan tots els actes públics.

La Setmana Santa es transforma i es podrà viure a totes les cases que vulguin i també a l’interior de les persones. Se suspenen tots els actes públics de La Setmana Santa 2020.

El passat dia 12 de març la Comissió de Setmana Santa, composada per les confraries, germandats i Armats de Mataró va manifestar de forma unànime no realitzar cap acte públic, assaig  fins el 28 de març, tot seguint les indicacions de les autoritats competents en matèria de Salut Pública per minimitzar els factors de risc de contagi del covid-19.

Aquests darrers dies la situació han aparegut noves mesures per tal de fer front a aquest risc de contagi i la situació s’ha fet molt més complexa segons les fonts oficials.

Davant això, volem indicar que queden suspeses totes les activitats i els actes públics organitzats per tots els integrants de la Comissió dins les dates corresponents a Setmana Santa fins que les autoritats sanitàries no recomanin que es puguin fer.

Però volem manifestar que en un moment com l’actual on estan agafant forma moltes iniciatives solidàries, apareix una demanda de persones que s’aferren a la responsabilitat, fe i l’esperança, i la necessitat de continuar, la Comissió treballarà per tal de continuar amb el programa de Setmana Santa 2020 que es va presentar fa dues setmanes.

Portarem tots els actes dels carrers, de les parròquies i dels teatres a totes les cases i l’aproparem a l’interior de tothom, dins les nostres possibilitats.

Aquest any celebrarem la Quaresma i la Setmana Santa d’una manera diferent aprofitant les possibilitats de les xarxes socials, els mitjans de comunicació, espais webblocs així com les retransmissions i altres possibilitats de les noves tecnologies.

 Com sempre, la Comissió de Setmana Santa fa una crida a tots els membres de les confraries, germandats i Armats a seguir les instruccions i les recomanacions que es facilitin des de les autoritats sanitàries.

Amb la nostra pregària ens unim als malalts i a les famílies que estan patint directament les conseqüències del Coronavirus, com també ens unim al servei de tants professionals de l’àmbit sanitari i assistencial, als qui agraïm el seu treball sacrificat i el gran esforç que estan duent a terme.

Gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i esforç.

Us anirem informant a través de www.setmanasantamataro.cat

Potser t'agraden aquestes entrades